Τρόποι Αποστολής

Αποστολή παραγγελίας

Σε περίπτωση διαθεσιμότητας των προϊόντων που ζητήσατε, η παραγγελία σας αποστέλλεται συνήθως την ίδια ημέρα (ή την επόμενη εργάσιμη) μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας μετά την αποστολή του προϊόντος τα έξοδα αποστολήε κασι επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Οι παραγγελίες αποστέλνονται με ACS Courier*.

Ο τιμοκατάλογος της Courier είναι 2,37 (+ΦΠΑ) μέχρι 2 κιλά (υπολογίζεται και ογκομετρική χρέωση) και επιπλέον:

+0.70€ για κάθε επιπλέον κιλό εντός πόλης (+ΦΠΑ).

+0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό εντός Περιφέρειας (+ΦΠΑ).

+0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό για χερσαίους προορισμούς

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές  οι τιμές διαμορφώνονται σε 4,30€ (+ΦΠΑ) μέχρι 2 κιλά (υπολογίζεται και ογκομετρική χρέωση) και επιπλέον:

+1,20€ για κάθε επιπλέον κιλό για δυσπρόσιτες περιοχές (+ΦΠΑ)

Η δυνατόιητα αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη στο κατάστημα μας.

Αν η παραγγελία σας ληφθεί από το analisi.gr αργία τότε αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των προϊόντων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Χρόνος παράδοσης

1 – 3 ημέρες από την ημέρα τιμολόγησης του προϊόντος και ανάλογα με τον τόπο παράδοσης (π.χ. νησιά, δυσπρόσιτες περιοχές).

* Για κάθε αποστολή που διεκπεραιώνεται μέσω της ACS και δεν εντάσσεται στα απαγορευμένα προς μεταφορά είδη, είναι αυτόματα ασφαλισμένα γισ απώλεια ή καταστροφή ως εξής:

Για αποστολές εντός Ελλάδας και Κύπρο, Αλβανία & Βουλγαρία μέχρι του ποσού των 70€ αν πρόκειται για έγγραφα και των 220€ αν πρόκειται για αντικείμενα.